Първоначално публикувано от geniusloci
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ромолене от скоростната кутия
Collapse
X
-
И така последни експерименти-закарах я на равно място, при работещ двигател и натиснат съединител,натискам лоста към първа той не влиза ,но докато го държа натиснат колата тръгва и си върви бавно.Свободния ход на педала на съединителя ми се струва доста голям,опитах с помпене на педала -няма ефект.Според мен причината е в ниското отделяне и големия празен ход на педала.Утре ще го обезвъздуша ,ще залегна да огледам дали не мога да вдигна педала или да му намаля свободния ход(незнам дали е възможно) и ако не стане ще сменя горната помпа ,която има капка спирачна течност .Всичко ме насочва към не добро отделяне.[ATTACH]
[ATTACH]
[ATTACH]
[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:00.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ така последни експерименти-закарах я на равно място, при работещ двигател и натиснат съединител,натискам лоста към първа той не влиза ,но докато го държа натиснат колата тръгва и си върви бавно.Свободния ход на педала на съединителя ми се струва доста голям,опитах с помпене на педала -няма ефект.Според мен причината е в ниското отделяне и големия празен ход на педала.Утре ще го обезвъздуша ,ще залегна да огледам дали не мога да вдигна педала или да му намаля свободния ход(незнам дали е възможно) и ако не стане ще сменя горната помпа ,която има капка спирачна течност .Всичко ме насочва към не добро отделяне.[ATTACH]
[ATTACH]
[ATTACH]
[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Успех!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
хода на педала на съединителя не може да се променя. все пак той затова е хидравличен. обикновено работния цилиндър протича, а помпата просто спира да държи налягане. ако има проблем с тях, при натискане на съединителя - той се отделя и после сам се отпуска.
на изгасена кола пробва ли да вкараш 1-ва.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениехода на педала на съединителя не може да се променя. все пак той затова е хидравличен. обикновено работния цилиндър протича, а помпата просто спира да държи налягане. ако има проблем с тях, при натискане на съединителя - той се отделя и после сам се отпуска.
на изгасена кола пробва ли да вкараш 1-ва.Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:14.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениетогава наистина има проблем с отделянето на съединителя. бих те посъветвал да развиеш маркучето между помпата и работния цилиндър и да провериш за запушване , като друг вариант.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениехода на педала на съединителя не може да се променя. все пак той затова е хидравличен. обикновено работния цилиндър протича, а помпата просто спира да държи налягане. ако има проблем с тях, при натискане на съединителя - той се отделя и после сам се отпуска.
на изгасена кола пробва ли да вкараш 1-ва.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа и това ще опитам виждал съм маркучи по спирачната система които са раздути отвътре и не пропускат.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Педала като го хвана с ръка въобще не мога да го вдигна нагоре опира на твърдо.Свободния му ход е поне 2см.
Утре ще се въоръжа с фенерче и най вече с търпение,първо ще обезвъздуша после лягам до педалите и дано успея,в неделя ще ви кажа какво съм постигнал.Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:07.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗа какво е второто жило моето въобще не мърда [ATTACH]
[/ATTACH]
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕдното жило трябва да действа при движение на лоста ляво - дясно, а другото при движение на лоста напред - назад.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМного странно това което е по близо до лявата гума не помръдва на нито една скорост или дъщеря ми е пропуснала някоя скорост
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИ при включване на задна ли не мърда?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment